Gratis incasso

Incasso zonder kosten

Wanneer u een incassoprocedure wilt opstarten bij een incassobureau worden er altijd kosten gemaakt door het incassobureau. Sommige incassobureaus bieden een no cure no pay-regeling aan. Hierbij betaalt u niets als uw debiteur de openstaande rekening niet betaalt. Volgt er wel een betaling van uw debiteur, dan is de vergoeding voor het incassobureau hierbij inbegrepen. Het is mogelijk dat een incassobureau de vergoeding gedeeltelijk haalt uit de incassokosten en gedeeltelijk uit een percentage van de uitstaande schuld. Een dergelijke regeling kan voor uw bedrijf van pas komen wanneer u incidenteel gebruik maakt van een incassobureau en hier zo min mogelijk financieel risico in wilt lopen.

Interpretatie van 'no cure no pay' verschilt per incassobureau

Wanneer u regelmatig gebruik wilt maken van een incassobureau loont het vaak om wel een vast tarief per maand of per incassotraject af te spreken. Het is verstandig om bij meerdere incassobureaus te informeren naar de gehanteerde tarieven en wat hun interpretatie is van no cure no pay (mochten zij dat aanbieden).

Vergelijk incassobureaus

Vraag gratis en vrijblijvend vier offertes aan bij incassobureaus die actief zijn in uw regio. U ontvangt dan op korte termijn tot maximaal vier gratis offertes. Heeft u met name interesse in een no cure no pay-constructie? Vermeld dat dan in uw situatiebeschrijving.

Beschrijf uw situatie en vergelijk incassobureausGratis incasso