Deelname als incassobureau

Deelname als incassobureau

De deelnemende incassobureaus staan aan de basis van het succes van 4incassobureaus.nl. De dagelijkse aanvragen worden adequaat in behandeling genomen, en de uitgebrachte voorstellen zijn helder, volledig en aantrekkelijk. De deelnemende incassobureaus garanderen daarmee de kwaliteit van ons platform.

Het resultaat is dat aanvragers na een aanvraag via 4incassobureaus.nl niet verder hoeven te kijken en dat het slagingspercentage hoog is.

Beperkte concurrentie, enkel kwaliteit

Wij geloven in kwalitatieve offertes. De ervaring leert dat weinig aanvragers zitten te wachten op meer dan vier offertes. Als aanvragers meer dan vier offertes ontvangen, verzwakt de aandacht en krijgt niet iedere offerte de aandacht die het verdient.

Daarnaast zijn deelnemende incassobureaus erbij gebaat dat er maximaal drie incassobureaus een concurrerende offerte versturen. Dat vergroot immers de kans op nieuwe klandizie, en verkleint de kans dat het opstellen van een offerte op maat achteraf verspilde tijd blijkt te zijn. Het moet voor deelnemende bedrijven immers ook de moeite zijn om goede, kwalitatieve offertes op maat te versturen.

Wij hebben besloten om ons daarom geheel vast te binden op vier deelnemers per aanvraag. Dat is voor zowel de aanvrager als de deelnemende bedrijven de juiste verhouding: aanvragers ontvangen kwaliteit, en deelnemende incassobureaus kunnen kwaliteit bieden.

Direct aanmelden >>