Gerechtelijke incasso

Gerechtelijke incasso

Wanneer de mogelijkheden voor het incasseren van uw rekeningen in het minnelijke traject geen (voldoende) resultaat hebben opgeleverd, kunt u kiezen voor een gerechtelijke incasso. De rechter komt dan in het spel. Incassobureaus kunnen u informeren over het te volgen traject bij een gerechtelijke incasso. Het is belangrijk om van tevoren duidelijke afspraken te maken over de te nemen stappen om uw vordering in het gerechtelijke traject te laten incasseren.

Incassobureaus werken voor een volledige uitvoer van een gerechtelijk traject samen met een gerechtsdeurwaarder. Informeer voor u aan een gerechtelijke incasso begint over de werkwijze van het incassobureau en de gerechtsdeurwaarder.

Voordat u een keuze maakt voor een aanbieder van gerechtelijke incasso doet u er goed aan om meerdere offertes te vergelijken. U kunt dan gemakkelijk de keuze maken voor de aanbieder die het beste aansluit bij uw wensen. Wanneer u rechts op deze pagina uw aanvraag beschrijft ontvangt u geheel kosteloos tot vier offertes voor een gerechtelijk incassotraject.

Beschrijf uw situatie en vergelijk incassobureausGerechtelijke incasso