Minnelijke incasso

Minnelijke incasso

Wanneer uw factuur niet betaald wordt binnen de opgegeven betalingstermijn, kunt u nog één of twee herinneringen sturen aan uw debiteur. Als u niet langer actief wilt bezig zijn met het betaald krijgen van de factuur, is het verstandig om hiervoor een incassobureau in te schakelen. Het incassobureau zal uw debiteur sommeren te betalen, hetgeen de start is van het minnelijk incassotraject.

Een minnelijke incasso betekent dat het incassobureau uw vordering incasseert zonder dat hier een gerechtelijke procedure voor wordt opgestart. Incassobureaus zijn in staat om op een professionele manier aan uw debiteuren duidelijk te maken dat er betaald dient te worden. Daarnaast kan een incassobureau u tijdens een minnelijke incasso informeren over de juridische mogelijkheden die u heeft ten aanzien van uw debiteur. Een gerechtelijke incasso is bij het uitblijven van betaling de volgende stap.

Beschrijf uw situatie en vergelijk incassobureausIncassobureaus vergelijken

Voordat u uw keuze voor een incassobureau maakt is het verstandig om meerdere incassobureaus met elkaar te vergelijken. U kunt op deze site eenvoudig tot vier aanbieders van het minnelijke incassotraject met elkaar vergelijken. Vul het aanvraagformulier in en ontvang vier vrijblijvende voorstellen op maat voor een minnelijke incasso.

Minnelijke incasso