Verhaalsmogelijkheden

Verhaalsmogelijkheden uitzoeken

Voordat u vervolgstappen neemt richting uw debiteur in het gerechtelijke incassotraject kan het verstandig zijn om de verhaalsmogelijkheden van uw vordering te laten onderzoeken. Gespecialiseerde verhaalsinformatiebureaus kunnen u hierbij helpen door een verhaalsonderzoek in te stellen. Hierbij wordt op basis van de vastgelegde gegevens van uw debiteur onderzocht welke bezittingen en (on)roerende goederen er op naam staan van uw debiteur en wat de bronnen van inkomsten zijn.

Een verhaalsonderzoek kan u waardevolle informatie verschaffen voordat u overgaat tot een gerechtelijke procedure met een mogelijke beslaglegging tot gevolg. Het belang van een verhaalsonderzoek is dat het bijvoorbeeld kan uitwijzen dat uw debiteur een kale kip die niet te plukken is.

Vergelijk bureaus die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van een verhaalsonderzoek. Vul het aanvraagformulier in en ontvang geheel kosteloos tot vier offertes van aanbieders die voor u het verhaalsonderzoek kunnen en willen uitvoeren.

Ontvang 4 offertes voor een verhaalsonderzoek

Uw situatie

Aanvullende informatie

Uw contactgegevens

Verhaalsmogelijkheden